wnętrza
kto sie domyslił, ten sie domyslił, że nie zalozylam tematu bez powodu... wyobraźcie sobie domek parterowy - oko 95 m pow użyt. czyli dość niewielki jak na dom... 3 olbrzymieee pokojeee i ZERO pomysłu na urządzenie, w jednym oczywiście sypialnia (łóżko na środkowej ścianie i zabudowana szafa na całej długości jednej ściany), 2 szafeczki nocne i może jakaś toaletka (ewentualnie komódka) i co jeszcze... ??? pokój środkowy ma pełnić funkcje przejścowego salonu (kominek, pianino, regał na książki:)) a pokój trzeci to też w zasadzie taki jakby salon ale o innych funkcjach (tu tv, duży stół) - w każdym z pokoi po 2 okna.. i to tak w zarysie... pytanie brzmi JAK TO URZĄDZIĆ?? chciałabym zeby było dosć nowocześnie ale jednocześnie przytulnie, jakieś pomysły?
Nie. Ta "moda" już przeminęła bardzo dawno temu. Przynajmniej tak mi się zdaje. Mając na rynku tak duzo, barw, elementow wystroju, to az grzech skupisc sie na jednym kolorze w pokoju. A pokój dla dziecka powinien byc kolorowy, wesoly.orzech pisze:a czy ciagle pokoiki dla dzieci urzadza sie wedlug schematu - jak dziewczynka to rozowy, jak chlopiec to niebieski? To ukladam w glowie przyszly dom i to mnie nurtuje ciagle...
-
Naklejki zdecydowanie mi się nie podobają, stałe aranżacje sa lepsze- obrazy, kolorowe plyty, wiele jest mozliwości. Trzeba tylko poszukać i posprawdzać . Sama troche maluje i myślałam żeby na ścianie w salonie czegoś nie stworzyć:)