TANIA budowa domu
A jak sobie radzicie z poszukiwaniem fachowców? Pracuje w firmie budowlanej, zajmuje się zatrudnianiem ludzi i widzę w tym ostatnio problem. Znalazłem serwis który pomaga zatrudnić pracowników z Ukrainy całkiem za darmo jak ktoś szuka ludzi do pracy, to polecam
Drewniane domy mogą być nawet o 20% tańsze niż ich murowane odpowiedniki. A co więcej drewno ma naprawdę wiele właściwości, które sprawiają że w takim domu mieszka się naprawdę dobrze. Pamiętaj jednak żeby zbytnio nie oszczędzać, szczególnie na fachowcach bo jednak chcąc mieć coś naprawdę porządnie zrobione trzeba za to zapłacić. Ja osobiście wybrałem firmę znajomego a on zaś polecił mi żeby wytyczeniem budynku zajął sie geodeta korbiel
Say it just say it !
-
Można właśnie zrezygnować na przykład z drogich dekoracji ścian, przy zastosowaniu dobrej jakości gładzi, np. z Acryl-Putz uzyskamy bardzo ładny efekt. Ściany będą równe, gładkie, będą idealnie pasować do wszystkich wnętrz, możemy również do nich prosto dopasować dekoracje
-
Podjazd tylko u firm lokalnych. To nie materiał jak farby jak Sigma Coatings, żebyś mógł czy kupić samemu...