Potrzebuję dobrego architekta wnętrz Warszawa
Znacie jakąś pracownie gdzieś na Wschód od Warszawy, która zajmuje się projektowaniem wnętrz? Mam gotowy dom w stanie zamkniętym i teraz się zastanawiam jak to ogarnąć od strony wnętrz i raczej jednak myślę o tym, żeby skorzystać z pomocy osób, które w projektowaniu wnętrz się specjalizują. Więc jak możecie jakąś pracownie polecić to będę wdzięczny.
My mamy mały domek dokładnie 111 metrów kwadratowych i korzystaliśmy z oferty pracowni Wymarzone Mieszkania . Dobry kontakt z projektantami więc krok po kroku udało się stworzyć domek, który były odzwierciedleniem naszych pomysłów – ogólnie możemy ich polecić.
Wejdź sobie na stronkę pracowni Architetto. To jest bardzo dobre biuro i ma konkurencyjne cenyFijal14 pisze: ↑12 sty 2021, 13:17Znacie jakąś pracownie gdzieś na Wschód od Warszawy, która zajmuje się projektowaniem wnętrz? Mam gotowy dom w stanie zamkniętym i teraz się zastanawiam jak to ogarnąć od strony wnętrz i raczej jednak myślę o tym, żeby skorzystać z pomocy osób, które w projektowaniu wnętrz się specjalizują. Więc jak możecie jakąś pracownie polecić to będę wdzięczny.