Jakie schody?
Drewno plus metalowe balustrady z elementami drewna, moi rodzice ostatnio zaszaleli i korzystając z usług firmy ogrodzenia-db odświeżyli swoje schody. Wygląda to obłędnie, drewno jest ponadczasowe, wiadomo, ale odpowiednia balustrada wydobywa z nich dodatkowe piękno. Solidna firma, zrealizowali indywidualny projekt według zamysłu rodziców, z dbałością o najmniejsze detale.
Co myślicie o realizacjach tej firmy stolarts ? Bardzo podobają mi się szczególnie te schody gdzie łączone jest drewno z metalem ale nie koniecznie ze szkłem do tego. Muszę powoli wybrać wykonawcę i to chyba jak dotąd najbardziej sensowy jakiego znalazłem. A może macie kogoś sprawdzonego do polecenia?
-
Planuje kupić ładne balustrady do domu może ktoś kupował z tego źródła? Spaw-loft-imperia kilka opinii spotkałam w internecie, że robią fachowo szybko i tanio. Materiały też super i fajne wzory. Ktoś coś?
-
My właśnie na inwestycji mamy pełne drewno, bez balustrady i bez wsparcia dodatkowego. Wygląda dość designersko. Powoli będziemy kończyć, do tego impregnat Sigma Coatings i gotowe. Postaram się podesłać zdjęcie po wszystkim.
Ja chciałem drewniane schody, ale mi odradzono z tego względu, że co kilka lat trzeba je ponownie szlifować i impregnować.