Jakie schody?
Drewniane pasują wszędzie, nie da się ukryć. Ale betonowe spirale też widziałem, choć rzadko i w mojej opinii to jedyna forma spiralnych, która jest w miarę stabilna i godna rozważenia
Choć z drugiej strony wolałbym nie dawać do siebie do domu betonowych schodów.
Drewniane mają największą różnorodność, jeśli chodzi o kształty, dodatki i ceny, moim zdaniem łatwiej jest je dopasować do każdej przestrzeni.

Drewniane mają największą różnorodność, jeśli chodzi o kształty, dodatki i ceny, moim zdaniem łatwiej jest je dopasować do każdej przestrzeni.
Na rynku jest mnóstwo producentów i masz naprawdę szeroki wybór, a to co wybierzesz zależy jedynie od twojego gustu. Polecam ci tą stronę, gdzie znajdziesz wszystkich poszukiwanych producentów i usługi.
Moim zdaniem najlepiej się sprawdzają schody drewniane. Są trwałe i estetyczne. Takie schody oferuje firma Schodyinietylko. Projektują, wykonują oraz zajmują się montażem schodów typowych jak i tych o niestandardowym kształcie i wymiarach. Dodatkowo wykonują balustrady.
Moim zdaniem zależy jaki jest wystrój całego domu/mieszkania. Bo tak samo schody drewniane jak i betonowe pokryte np. szkłem lub płytami są super. Tylko zależy co do czego
jeżeli dom jest urządzony w klasycznym stylu to postawiłbym na schody drewniane, a jeżeli w bardziej nowoczesnym to zaproponowałbym jednak schody betonowe.

Kupiłem stopnice marki pozbruk w kolorze grafitowym. Jest to fajne rozwiązanie ze względu na kształt ostateczny całego efektu. Schody wyglądają kapitalnie no i oczywiście są praktyczne ze względu na antypoślizgowość i technologię H plus, która chroni moje schody przed wilgocią, dodatkowo łatwo utrzymać je w czystości i są wytrzyma
Witam serdecznie, jeśli szukacie dobrej firmy, które produkują schody wewnętrzne to mogę polecić w . Mają naprawdę dobrą ofertę, realizują nawet najbardziej wymagające projekty indywidualne. Możesz sobie dobrać materiał, także full opcja:) Zresztą sprawdźcie ofertę to się przekonacie.