Jakie okna?
Ja zamawiałem okna od firmy Atos z Lublina. Miało to miejsce jakieś 2 lata temu (zaraz po zimie) i od tamtej pory okna sprawdzają się świetnie. Zamontowane były one przez tą samą firmę, a ceny wcale nie były wysokie. Moim zdaniem warto sprawdzić ich ofertę, jeśli ktoś byłby zainteresowany.
-
A jeżeli potrzebujesz porady od fachowców w salonie, gdzie od razu możesz sprawdzić dane modele okien które CIę interesuja to polecam firmę Domega w Poznaniu. Duży wybór okien najlepszych polskich producentów, do tego profesjonalna obsługa która dokładnie zna ofertę i potrafi pomóć w wyborze według naszych wymagań. Akurat tutaj napewno nie wyjdziesz zawiedziony, a jeżeli będziesz zainteresowany również mają ekipę monterską. Można więć ugrac wszystko za jednym zamachem 

-
Najbardziej popularne są okna PCV, są bardzo wytrzymałe i mogą pasować do każdego domu. Pozdrawiam 

Bardzo dużo szumu ostatnimi czasy jest wokół okien energooszczędnych. Moim zdaniem warto to przemyśleć, jeśli rzeczywiście są aż tak oszczędne
Spójrzcie sobie choćby na tę ofertę http://roleter.pl/ 

Prawdziwym problemem nie jest samo cierpienie czy samo zapomnienie, ale ich niemoralna bezsensowność, absolutnie niehumanitarny nihilizm cierpienia.
To prawda, coraz więcej osób zwraca uwagę na izolację termiczną okien, drzwi itd. ale nie ma co się temu dziwić, bo jest to w dłuższej perspektywie też i dla nas oszczędność co do producentów to tutaj aż tak dobrze obeznany sam nie jestem, dlatego jak ktoś ma mozliwość skorzystania z pomocy firmy Doemga w Poznaniu to bardzo polecam. Miła obsługa, która ma ogromne doświadczenie a co za tym idzie znają się na oknach jak nikt. W ofercie mają tylko pewnych producentów, którzy stawiaja na najwyższa jakość wykonywanych okien, a o montaż również dbają świetnie 

Mój wybór padł na okna aluminiowe. Wybrałem te z systemem aluminiowy- Ciepły AC-77HI. Jest to system przeznaczony do wykonywania zabudowy zewnętrznej wymagającej szczególnie wysokich parametrów izolacyjności cieplnej. Wszystko zostało zakupione również z drzwiami aluminiowymi.