Jak w temacie.
Jaką firmę mozecie polecić do realizacji hali stalowej do firmy? Chce wybudować niewielką halę magazynową.
Jaka firma do budowy hali stalowej
Myślę,że może być to dobry pomysł chociaż proponuje zorientować się czy nie macie w okolicy konkurencji. Ze swojej strony mogę polecić firmę MCM
MCM PROJECT Sp. z o.o.
ul. Obywatelska 103
94-104 Łódź
tel: 42 637 20 34
Aktualnie specjalizują się w projektowaniu oraz realizacji profesjonalnych hal ze stali. Cena będzie zależała głównie od konkretnego projektu. Jesli chcecie aby projekt był porządnie wykonany proponuje postawić właśnie na takiego sprawdzonego wykonawcę ( działają obecnie na terenie całej Polski).
MCM PROJECT Sp. z o.o.
ul. Obywatelska 103
94-104 Łódź
tel: 42 637 20 34
Aktualnie specjalizują się w projektowaniu oraz realizacji profesjonalnych hal ze stali. Cena będzie zależała głównie od konkretnego projektu. Jesli chcecie aby projekt był porządnie wykonany proponuje postawić właśnie na takiego sprawdzonego wykonawcę ( działają obecnie na terenie całej Polski).
A czy mógłby mi ktoś udzielić informacji o firmie 7R ? Byłabym bardzo wdzięczna. Firma świadczy usługi logistyczne m.in magazynowanie krótkoterminowe i długoterminowe. Ze względu na zdarzające się awarię w naszych magazynach chcemy się zabezpieczyć i mieć pewne miejsce na przewiezienie gotowego towaru do wysyłki. Czy waszym zdaniem to dobra firma i warto skorzystać z jej usług? Korzystaliście z ich usług?
Znalazłeś kogos? Wystartowales z budową?
-
Potrzebujesz pomieszczenia, w którym będą przechowywane towary? Dzięki sklepowi Hhl regaly wyposażyliśmy naszą hurtownię we wszystko, czego potrzebujesz. Tutaj znajdziesz regały paletowe, regały magazynowe raz szeroką gamę wysokiej jakości mebli magazynowych, biurowych i przemysłowych