budowa domu
Oferuję usługi budowlane takie jak:
- remont mieszkania pełny zakres usług,
- położenie płytek i glazury,
- położenie kostki brukowej,
- budowę domu od A do Z,
- usługi elektryka,
- przydomowe oczyszczalnie ścieków,
- panele fotowoltaiczne.
Szybko solidnie i dobrze - działamy an terenie całego kraju.
Kontakt uslugi92@wp.pl
- remont mieszkania pełny zakres usług,
- położenie płytek i glazury,
- położenie kostki brukowej,
- budowę domu od A do Z,
- usługi elektryka,
- przydomowe oczyszczalnie ścieków,
- panele fotowoltaiczne.
Szybko solidnie i dobrze - działamy an terenie całego kraju.
Kontakt uslugi92@wp.pl
No i oczywiście inteligentny dom - domy drewniane też na to zasługują!
-
Według mnie główne zalety domów szkieletowych drewnianych to przede wszystkim szybka budowa i duże możliwości wykończenia, nawet w zimniejszych regionach. No i lekka konstrukcja to nawet samodzielnie poradzisz sobie z podstawowym serwisem, jak masz minimum wiedzy technicznej. Dla zaawansowanych to już praktycznie budownictwo pasywne. Radziłbym przejrzeć projekty dopasowane pod technologię w drewdom-radom. Moim zdaniem bardzo interesujące.
-
Dobrze budują w tej technologii drewdom-radom.pl. Możesz załatwić projekty domów o naprawdę dużej powierzchni użytkowej. Jak masz potrzebę to doradzają w uniezależnieniu energetycznym powiedzmy. Z dachem mi się nic nie dzieje, z materiałem, drewnem. Atestowane drewno faktycznie, żadnych wad technicznych. Nauczyli mnie konserwacji. Zadałem mnóstwo pytań przed nawiązaniem współpracy i zawsze sumiennie odpowiadali.
Jeśli chodzi o tego typu systemy to polecam firmę Salus Controls. Od lat zajmują się nowoczesnymi systemami w domach inteligentnych. Ich produkty zapewniają sterowanie domem i panującą w nim temperaturą zależnie od rytmu dnia mieszkańców. Oferują dobór, montaż oraz wsparcie techniczne na każdym etapie użytkowania systemów.
-
Jeśli chodzi o domy drewniane, warto jest rozważyć kilka opcji. Dom z bali to nie jedyny wybór w kontekście domów z drewna. Fajniej pod względem jakości i impregnacji wychodzą ekologiczne domy szkieletowe drewniane. Warto sprawdzić czym się różnią od standardowych domów budowanych z bali. Domy z Natury przygotowały wartościowy artykuł na ten temat.