Znaleziono 19 wyników
- 09 sty 2017, 09:23
- Forum: Kupiłeś projekt i co dalej?
- Temat: Łazienki
- Odpowiedzi: 102
- Odsłony: 30566
Re: Łazienki
Mi się właśnie bardzo podobna wanna podoba, jest dostępna w http:/idealnalazienka.eu/ ale zastanawiam się także nad wanną z hydromasażem - one nie wyglądają tak dobrze ale można się w nich cudownie zrelaksować. jeszcze zastanawiam się czy faktycznie taka wanna będzie odpowiednia dla mnie.
- 02 sty 2017, 09:43
- Forum: Kupiłeś projekt i co dalej?
- Temat: firmy budowlane
- Odpowiedzi: 69
- Odsłony: 34224
Re: firmy budowlane
No a nam - firmom budowlanym ciężko jest zdobywac klientów, bo ludzie są nieufni i zjednej strony warto inwestować w reklamę - reklama na telebimach dobrze się sprawdza, al z drugiej strony wiele osób przychodzi do nas z polecenia.
Re: wnętrza
Chyba biało szaro to nie dla mnie, bo zbyt pusto. Jakoś tak mi się przynajmniej kojarzy. Ja wole ciepłe przytulne wnętrza. Najbardziej podoba mi się jak są meble francuskie a ściany w kolorach beżu i brązu
- 22 gru 2016, 11:09
- Forum: Off-topic
- Temat: Klimatyzacja w domu
- Odpowiedzi: 58
- Odsłony: 10982
Re: Klimatyzacja w domu
Bardzo fajne rozwiązanie szczególnie te domy nowoczesne które moim zdaniem powinny mieć klimatyzację w standardzie.
- 22 gru 2016, 10:56
- Temat: Meble do kuchni
- Odpowiedzi: 56
- Odsłony: 11689
Re: Meble do kuchni
Moim zdaniem do kuchni warto zamówić meble na wymiar żeby nie marnowac przestrzeni. Podobają mi się szczególnie takie nowoczesne meble, ale one z kolei sprawiają, ze wnętrze jest chłodne statnio właśnie przeglądałam wiele stron, blogów z inspiracjami i znalazłam posta o naklejkach dekoracyjnych na ś...
- 12 gru 2016, 09:58
- Temat: Szklarnia w ogrodzie?
- Odpowiedzi: 30
- Odsłony: 7104
Re: Szklarnia w ogrodzie?
szklarnia to bardo fajny pomysł, ja znalazłam fajne pomysły w ksiażce o ogrodnictwie, kupiłam w http://tetraerica.home.pl/. Też są w niej ciekawe porady na temat roslin i tego jak się nimi zajmować
- 08 gru 2016, 08:55
- Forum: Fundamenty i podłogi
- Temat: fundamenty
- Odpowiedzi: 14
- Odsłony: 3379
Re: fundamenty
Co za pseudo fachowchy, a miałeś z nimi umowę podpisaną? Moim zdaniem nie powinieneś nic dalej robić, trzeba te błędy poprawić. Właśnie ntchnąłeś mnie żebym umowę podpisać z każdą firmą, pewnie jakiś radca prawny mi pomoże w jej skonstruowaniu, żeby się zabezpieczyć przed takimi sytuacjami.
- 08 gru 2016, 08:51
- Forum: Porady budowlane
- Temat: Zakup domu w nowym osiedlu
- Odpowiedzi: 9
- Odsłony: 1938
Re: Zakup domu w nowym osiedlu
Zanim zdecydujesz o osiedlu zastanów się czego oczekujesz od nowego domu, ja oglądam gotowe projekty domów i zastanawiam się które z nich mi się podobają i spełniają moje oczekiwania i mam nadzieję, ze na tej podstawie uda mi sie wybrać odpowiedni dom
- 05 gru 2016, 09:27
- Temat: Nowoczesne detale w domu
- Odpowiedzi: 92
- Odsłony: 24817
Re: Nowoczesne detale w domu
Nie tylko deetale są ważne,moim zdaniem domy nowoczesne mają wyjątkowy klimat, no i jest to opłacalna inwestycja bo często juz po kilku latach mieszkania widać róznicę w kosztach utrzymania
- 01 gru 2016, 14:00
- Forum: Porady budowlane
- Temat: Parterówka czy poddasze?
- Odpowiedzi: 39
- Odsłony: 12771
Re: Parterówka czy poddasze?
Zdecydowanie poddasze. Zawsze marzyła mi się sypialnia na poddaszu to takie magiczne miejsce. Tylko trzeba pamiętać o kilku ważnych kwestaich z tym z wiazanych w tym o odpowiednim ociepleniu,żeby nie wiało za bardzo. Swoją drogą ciekaw czy ocieplanie poddaszy jest drogie, czy kosztuje tyle samo co o...