Znaleziono 13 wyników
- 07 wrz 2017, 15:57
- Forum: Off-topic
- Temat: Meble drewniane
- Odpowiedzi: 46
- Odsłony: 8936
Re: Meble drewniane
Nie chcę strzelić gafy, ale czy meble nie są właśnie z drewna wykonywane? Przynajmniej ja w domu mam wszystkie z drewna :). Gdybyście szukali jakichś inspiracji, to proponuje zajrzeć do serwisu Max Kuchnie. Są tam porady i ciekawe inspiracje można podpatrzeć pomysłu na różne ciekawe meble :). Ja doś...
- 07 sie 2017, 08:03
- Forum: Adaptacja
- Temat: Nowa kuchnia
- Odpowiedzi: 41
- Odsłony: 11243
Re: Nowa kuchnia
Jeżeli chodzi o granitowe blaty w Warszawie to proponuję odwiedzić salon meblowy Atrium. Mają duży wybór mebli, blatów. Robią też na wymiar. Jak widziałem ich projekty to trzeba przyznać, że mają niezłe projekty. Powinni też mieć dobre granitowe blaty.
- 01 mar 2017, 10:45
- Forum: Ściany
- Temat: Kolor ściany do sypialni
- Odpowiedzi: 77
- Odsłony: 18735
Re: Kolor ściany do sypialni
Ja mam fototapetę w sypialni. Taki las ze ścieżką. Piękna sprawa. Sypialnia stała się bardzo przytulna. Do tego mam jeszcze całkiem fajne mebelki i bardzo wygodne łóżko 

- 07 lut 2017, 12:46
- Temat: Meble do kuchni
- Odpowiedzi: 57
- Odsłony: 11955
Re: Meble do kuchni
Ja mam meble robione na wymiar i pod zabudowę. Cała przestrzeń pomieszczenia jest idealnie zagospodarowana. Mam granitowe blaty oraz dwukomorowy zlew Kernau również z granitu. Zastanawiam się jeszcze nad jakimś ładnym stołem. Jednak to jeszcze musi chwilę poczekać 

- 25 sie 2016, 13:02
- Temat: deweloperzy mieszkań
- Odpowiedzi: 18
- Odsłony: 4332
Re: deweloperzy mieszkań
Mieszkania są niekiedy w cenie nowego domu. Trzeba dobrze trafić. Często sprzedawcy znacznie zawyżają cenę mieszkań chociaż standard jest dość niski. Trzeba najpierw znaleźć kilka mieszkań, sprawdzić ich zalety i wady a następnie zrobić wycenę o na przykład w Urban.one. Dzięki niej poznamy prawdziwą...
- 02 sie 2016, 12:36
- Temat: Klimatyzacja w domu
- Odpowiedzi: 61
- Odsłony: 11442
Klimatyzacja w domu
Zastanawiam się nad montażem klimatyzacji w domu. Chcę kupić coś co będzie dobrze chłodziło a w dodatku pobór prądu będzie niski. Sporo oczytałem się o systemach klimatyzacji w serwisie StrefaKlimatyzacji.pl. Jest tam bardzo dużo ciekawych artykułów. Ciekaw jednak jestem jakie modele najlepiej się s...
- 11 maja 2016, 11:24
- Forum: Porady budowlane
- Temat: Wentylacja
- Odpowiedzi: 18
- Odsłony: 4513
Re: Wentylacja
Jeżeli jesteście zainteresowani systemami wentylacyjnymi to mogę wam polecić producenta Darco. Mają duży wybór akcesoriów wysokiej jakości. Jeżeli chcemy mieć sprawną i wydają wentylację to sądzę, że warto rozważyć ich ofertę.
- 18 kwie 2016, 15:58
- Temat: Jakie oświetlenie do ogrodu?
- Odpowiedzi: 47
- Odsłony: 10411
Re: Jakie oświetlenie do ogrodu?
Ja mam w ogrodzie takie małe lampki LED. Zależało mi na oszczędności, więc stąd taka technologia. Ładnie świeci i ma taki swój urok :). Żarówki i oprawy zamawiałem w Emi-led bo mają duży wybór produktów. W dodatku skorzystałem z urządzeń zdalnego sterowania oświetleniem. W całości instalacja sprawdz...
- 23 lut 2016, 14:00
- Forum: Działka - teren wokół domu
- Temat: Baseny ogrodowe
- Odpowiedzi: 26
- Odsłony: 11130
Re: Baseny ogrodowe
Ja zawsze chciałem mieć basen jednak nie potrafię się za to zabrać. Brak mi czasu na to 

- 23 lut 2016, 13:50
- Temat: Oświetlenie hali
- Odpowiedzi: 12
- Odsłony: 3389
Oświetlenie hali
Postawiłem niewielka halę w której będę malował szkło. Chciałbym teraz ją odpowiednio oświetlić aby dobrze pracowało się pracownikom w dodatku przy hali mam do wykonania parking jednak zanim wyleję asfalt pasowałoby pociągnąć kable pod oświetlenie. kilka latarni nic wielkiego. Znacie może jakąś firm...